Welkom Camping Tarieven Foto's Reserveren contact

 

SVR

Bent u lid van de SVR 10% korting

Wij zijn geopend van 1 April tot en met 15 Oktober.

 

Nieuws

Nieuw op onze camping!

Jeu de boulesbaan
Visvijver
Voetbalveldje

Klik hier voor meer info!

 

facebook

wifi logo

 
Route
Links
 
 

De "Boere Zwaluw"

Onze mini camping is voorzien van ruime plaatsen met elektra aansluiting (6 amp.), 2 centrale watertappunten en verlichting.

Het sanitairgebouw bestaat uit:

4 douches

4 toiletten

2 urinoires

4 wasbakken

Chemisch toilet, afwasgelegenheid, baby aankleed tafel en een babybadje. Het gebruik van de douches en warm water is bij de prijs inbegrepen. Ook is er een wasmachine en een droogrek aanwezig.

Voor de dagen dat het weer ons in de steek laat is er een recreatieruimte met spelletjes, darts, sjoelbak, tv of gewoon voor het lezen van een boekje of tijdschrift.

Vanaf mei t/m september is er bij de receptie een krantje (AD, Trouw en Volkskrant) te koop voor de liefhebber.

Voor de kleintjes zijn er enkele speeltoestellen en een trampoline midden op het kampeerterrein.

Ook kippen, geitjes en schaapjes wonen bij ons op de camping. De diertjes kunnen samen met Ingrid gevoerd en geaaid worden.

Bij ons op de camping kunt u nu ook terecht voor een leuk potje jeu de boules of voetbal. Voor hobby vissers is er de gelegenheid om een hengeltje uit te gooien in onze nieuwe vijver.

Bij aankomst zetten wij uw caravan op de plaats met onze campingtractor. Afhankelijk van het weer, is het in overleg met Ingrid mogelijk uw spullen met de auto bij uw plaats lossen en laden. Eventueel is er een bolderkar om uw spullen naar de plaats te brengen.

 

 
 

(c) - Lobbezoo Design 2012